Deze combinatie is een perfecte mix van belevenis en het teambuildingproces.

In dit programma leren wij in 3 uur eerst iedereen de basisbeginselen van het duiken. Professionele duikinstructeurs maken u wegwijs onderwater en geven u snel zelfvertrouwen. Het komt vaak voor dat men na deze introductie zich afvraagt waarom men niet eerder is gaan duiken. Het ademen onderwater wordt een tweede natuur en het plezier in het duiken groeit erg snel. De vaardigheden zijn voor iedereen uitvoerbaar. Tussen de oefeningen door is er ruime gelegenheid om het geleerde zelf in praktijk te brengen en onderwater wat te ontspannen en jezelf als een vis in het water te voelen.

Daarna voeren wij in deze nieuwe wereld teamopdrachten uit. Hierbij komen de processen tussen de deelnemers snel naar ‘boven’. Onderwater moet alles goed afgesproken worden uitgevoerd, onduidelijke communicatie leidt tot opmerkelijke gebeurtenissen onderwater.

Onderwerpen die we aanspreken:

Communicatie:

We geven het team een opdracht waarbij ze mogen bespreken hoe ze de communicatie onderwater tot stand willen brengen. Daarna gaat het team onderwater en zal volgens het besproken concept de opdracht worden uitgevoerd.

Vertrouwen:

Samen moet men een opdracht uitvoeren.

Teamopdrachten:

Als team krijgt men diverse taakstellende opdrachten.

Beleving:

Ook de beleving van het duiken brengen we naar een hoger niveau.

Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid om met een onderwaterscooter als een echte “James Bond” door het water te kruisen.

De sessie Duiken & Teambuilding wordt begeleid door professionele instructeurs in samenwerking met Dive Company.

De mogelijkheid bestaat dit programma te verwezenlijken in het zwembad en daarna in ons bergmeer een nieuwe teambuildingsopdracht te realiseren: Wrak-duiken en bergen!!

Services:

U ontvangt:

Een foto CD, tijdschrift Duiken, PADI Discover Scuba Brevet

Bijzonderheden:

Min. 10 personen en Max .18 personen

Variaties mogelijk, data en uitvoering in overleg

aanvragen